avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce acțiune e mai potrivită?
Discuție deschisă în Executare silită

Ce acțiune e mai potrivită?

Buna ziua. Va rog sa ma luminati........in urma unei cereri de ordonanta de plata admisa de instanta de judecată in favoarea reclamantului am pus în executare hotîrârea și am achitat suma de bani pretinsă. Ulterior am formulat cerere în anulare admisă de instanță. Executorul îmi spune să formulez cerere pentru ”întoarcerea plății” pentru a pune în executare. Mă tot gândesc ce acțiune ar fi mai potrivită? Pretenții, acțiune reală, recunoașterea dreptului? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:36, 19 Aprilie 2022
Depuneti la instanta de executare o actiune pentru intoarcerea executarii, care se judeca de urgenta si cu precadere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare/contestatie in anulare aadynna aadynna buna ziua! s-a inceput executarea silita, iar titlul executoriu este o sentinta civila despre care nu am stiut ca exista, nu am fost citata niciodata, ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine dispunerea intoarcerii executarii Speranta1 Speranta1 Buna ziua tuturor. Va rog mult sa ma ajutati . Am consultat mai multi avocati, si executori, am depus plingere la departamentul executorilor, o cerere in ... (vezi toată discuția)
Am castigat contestatia la executare silita. ce fac pentru recuperare bani AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma procesului de contestare executare silita pe care l-am castigat si pentru care s-au anulat toate actele de executare silita as vrea sa recuperez banii ... (vezi toată discuția)