avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua De curand am cumparat o casa care are in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua De curand am cumparat o casa care are in spatele ei ...

Buna ziua
De curand am cumparat o casa care are in spatele ei o gradina de aproximativ 3 ari. In continuarea ei se afla un vecin , nou venit si ele in zona.
Cele doua terenuri ( al meu si al vecinului din spate ) au apartinut initial aceluias proprietar.
Dupa masurari topografice recente s-a constat ca intre noi exista o portiune de teren care , nu se stie din ce cauza , este " in plus " , adica masurand suprafetele celor doua terenuri conform contractelor de vanzare cumparare si a extraselor de carte funciara ( al meu si al vecinului din spate ) s-a constatat ca ramane "in plus" o anumita bucata de teren.
Intrebare : Ce formalitati trebuie sa indeplinesc pentru a intra legal a acestei suprafete suplimentare de teren , in cazul in care ma voi decide sa fac acest lucru? Mentionez ca aceasta suprafata , care este teren intravilan agricol, nu are acces inafara , decat pe la mine sau pe la vecinul meu.
Va multumesc anticipat pentru un raspuns prompt.
Cel mai recent răspuns: ramuscom , utilizator 02:59, 20 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare limita de proprietate conform cf razmar razmar Buna ziua, De curand a fost necesara actualizarea unor date la registrul agricol unde mi s-a atras atentia ca suprafata declarata pentru plata impozitului ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren gresita. corectare hilda ion hilda ion Am mostenit o casa si un teren alaturat, intravilan. Intabulare facuta in 1994, cu schita cadastrala la cumpararea casei si terenului de catre parinti de la ... (vezi toată discuția)
Legea 18/91 ordinul prefectului Iooan Iooan Recent am discutat o situatie cu primaria, prin care solicit trecerea terenului din jurul locuintei in proprietate. Detin acte de proprietate doar pe casa, iar ... (vezi toată discuția)