avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat un teren acum 7 ani și imediat am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat un teren acum 7 ani și imediat am constatat ca ...

Am cumpărat un teren acum 7 ani și imediat am constatat ca atașat suprafeței există o fâșie fără proprietar,menționez terenul era imprejmuit hotar convențional scrie în cadastru,cum și ce trebuie sa fac sa mi însușesc acea fâșie nefiind revendicata în toți acești ani?!va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: serios66 , utilizator 07:15, 20 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare partiala tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua!Am cumparat un teren cu suprafata de 330 mp pe care am edificat o vila in anul 2008.Am constatat cu satisfactie:oops: ca vecinul din partea de sud ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren ocupat abuziv de catre vecin daniel_fergusson daniel_fergusson In 2005 o batrana a vandut 500mp dintr-o suprafata de 1500mp. In 2009 a decedat. Cumparatorul si-a construit un gard din beton dar nu in terenul cumparat ci in ... (vezi toată discuția)
Granituire elinuta elinuta buna ziua in decembrie 2010 am cumparat o casa cu teren cu o anumita suprafata. in momentul in care am vrut sa facem cardul am constatat ca avem teren lipsa, ... (vezi toată discuția)