avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce diferă salariul tarifar pe oră de la o lună ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce diferă salariul tarifar pe oră de la o lună la alta ...

De ce diferă salariul tarifar pe oră de la o lună la alta avind în vedere că tu ai și ore suplimentare și spor de noapte și alte sporuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 20 Aprilie 2022
Doar daca va este calculat in functie de ore lucratoare din acea luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salar orar Anaj Anaj Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect SALARIUL ORAR: 1. salar de incadrare / 168 ore (media de ore lunara stabilita pentru anul 2014) sau 2. salar de ... (vezi toată discuția)
Fluturas salariu pendula_24 pendula_24 Buna ziua am si eu o nelamurire. Cum e posibil ca sa fluctueze venitul pe acelasi salariu de cateva luni,si adica ca sa fiu mai explicit la un spor de noapte ... (vezi toată discuția)
Procent ore suplimentare georgetag georgetag daca am salariati care lucreaza in tura de ex in luna decembrie, cum le fac calculul la lichidare programul de lucru este de 12 cu 24 pontajul este ... (vezi toată discuția)