avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am o întrebare la dumneavoastră eu am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am o întrebare la dumneavoastră eu am dosar penal ...

Bună ziua am o întrebare la dumneavoastră eu am dosar penal ca am condus o mașină fără permis de conducere. Mi sa propus sa fac ore în folosul comunității, și nu am putut face ca mam îmbolnăvit. Ce se poate face acuma în cazul asta?avocata mea a făcut contestație ca nu pot face orele în folosul comunității. Ce se mai poate face?
Cel mai recent răspuns: Codrut30 , utilizator 13:11, 20 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos sa ma ajutati ! Unknown25 Unknown25 Sotul meu are 2 dosare penale pt furt calificat dar unul dintre ele va fi solutionat asteapta pedeapsa,persoana respectiva de la care a furat a fost de acord ... (vezi toată discuția)
Problema cu alcool caius190 caius190 Buna ziua as avea si eu o intrebare.In data de 1 mai 2009 am fost la iarba vrede cu prietenii si cam pe la ora 23 am condus masina mea personala si fiind drum ... (vezi toată discuția)
2 dosare penale Dogan Berkay Dogan Berkay Am condus cu un permis provizoriu 1 an si cativa luni( permis provizoriu este un fel de permis care se conduce cu el in Anglia cu o persoana care sa aiba ... (vezi toată discuția)