avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocupare abuzivă teren persoana cu handicap
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocupare abuzivă teren persoana cu handicap

Bună ziua! Tatăl meu este proprietarul unui teren și are certificat de handicap grav Alzheimer . Pe o bucată din acest teren vecinii noștri, o firmă care execută lucrări de canalizare își parchează utilajele și depozitează materialele, fără acordul tatălui meu. Ce putem face pentru a ne elibera terenul folosit abuziv?
Cel mai recent răspuns: maria162 , utilizator 19:57, 21 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulțumesc pentru răspuns dar as dori să știu cine face notificarea și acțiunea în instanță având în vedere că tata are handicap grav Alzheimer?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea problema: sunt proprietarul ... brainylaura brainylaura Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema : sunt proprietarul unui teren care a fost expropriat partial pt construirea unui drum .Firma constructoare ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietatii adypompy adypompy tatal meu detine in urma unui partaj voluntar o suprafata de teren in vecinatatea surorii sale.terenul este intabulat existand si o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Drept civil niscov niscov In anul 1982 m-am mutat cu parintii mei in locuinta noua.La un an dupa mutare tatal meu si un alt vecin au cerut voie verbal unui alt vecin, care are casa in ... (vezi toată discuția)