avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , As dori sa aflu ce acte sunt necesare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , As dori sa aflu ce acte sunt necesare pentru obtinerea ...

Buna ziua ,
As dori sa aflu ce acte sunt necesare pentru obtinerea cadastrului si a intabularii unui apartament de bloc cu doua camere la care sunt sase mostenitori (acum proprietari cu acte de mostenire de la notar) si unde sa ma adresez.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: make45 , utilizator 17:25, 20 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
probabil ca nu aveti schita topo executata de un cadastrist autorizat; angajati, prin urmare, unul sa o faca, sa va intocmeasca dosarul (trebuie sa-i dati copii ale actelor de proprietate - certificate mostenitor), sa-l depuna la OCPI, sa-l urmareasca si va aduca extrasul CF. Dureaza cam 30-45 zile si costa intre 800 - 1500 lei, in functie de oras si zona.
multumesc pentru ca mi-ati raspuns .,acum stiu ce sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si vanzare cruavo cruavo buna ziua, stie cineva cat dureaza efectuarea cadastrului si vanzarea unui apartament in Bucuresti? care sunt taxele pentru un apartament cu 4 ... (vezi toată discuția)
Primaria foloseste numele fostului proprietar la cadastre pe fonduri ue cosmin9 cosmin9 s-au primit fonduri europene pentru efectuare cadastru Arges. desi am rol de circa 20 de ani si suntem inregistrati in Registrul Agricol ( dovedind cu copii ... (vezi toată discuția)
Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)