avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna.Si noi am ajuns la concluzia cu nevasta ca ne ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna.Si noi am ajuns la concluzia cu nevasta ca ne despartim ...

Buna.Si noi am ajuns la concluzia cu nevasta ca ne despartim pe cale amiabila la notar.Intrebarea ar fi cat va trebui sa dau din salarul meu de 7200 lei pentru cele trei copii(12, 10 si 5)avand si o datorie lunara la banca de 2000 de lei
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2022
georgescu99, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgescu99 , utilizator 16:42, 21 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
notarul nu va impune, nu va cere sa platiti o anumita suma, trebuie sa va intelegeti asupra unei sume cu mama copiilor,
Daca nu exista intelegere, veti divorta in instanta si instata va stabili pana la jumatate din salariul dvs net, fara sa conteze ce rate aveti de platit.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare pensie alimentara bimt bimt Buna dimineata,exista vreo varianta prin care o pensie alimentara se poate micsora?Dau exemplu,sotul are de platit o datorie si ca sa ma asigur ca va fi ... (vezi toată discuția)
Divort cu credit ipotecar cameliapisica11 cameliapisica11 sotul meu vrea sa bage divort si noi avem un credit ipotecar .ce sa fac eu sunt proprietar el a contractat creditul unde trebuie sa bage divortul si cum se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! primesc pensie alimentara de la tatal meu pana la ... DenisaS98 DenisaS98 Buna ziua ! Primesc pensie alimentara de la tatal meu pana la varsta de 26 de ani daca continui studiile iar in momentul de fata am 23 de ani. As dori sa ... (vezi toată discuția)