Familia fratelui meu l-a abandonat când fratele meu avea nevoie de îngrijiri medicale urgente. Cum eu nu sunt în țară, sora mea l-a luat din Ialomița și l-a dus în spital la Bârlad unde ni s-a comunicat că necesită operație în regim de urgență, fără de care nu poate supraviețui. Soția lui, care l-a părăsit cu ani în urmă, (dar nu au divorțat oficial) l-a externat pe proprie răspundere înainte de a beneficia de operație și l-a adus înapoi în Ialomița fără acces la servicii medicale și îngrijiri. Mi s-a spus că există o clauză contractuală de cedare a apartamentului fratelui meu familiei lui, apartament în care el locuia, clauză prin care familia fratelui s-a învoit să aibă grija lui. Dacă într-adevăr clauza există, aceasta a fost încălcată. Nu știu dacă fratele meu mai trăiește și nu pot da de el, familia lui refuză să ne comunice și nu știu ce am de făcut. Există vreo ramură a avocaturii care se ocupă cu așa ceva? Aș fi îndreptățit să alertez poliția? Simt că ce au făcut ei este crimă cu premeditare pentru că au fost luni de zile în care ne-am rugat cu toții de familia fratelui meu să îi acorde îngrijiri medicale. Situația este mult mai complicată, însă am descris doar esențialul.