avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am obtinut custodia exclusiva si pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am obtinut custodia exclusiva si pensie alimentara ...

Buna ziua! Am obtinut custodia exclusiva si pensie alimentara 150 lei acum 13 ani pentru copil acum 13 ani. Pana acum nu am primit pensie alimentara nici macar pentru o luna. Tatal locuieste in Anglia si lucreaza. Vreau sa obtin pensia retroactiv si marirea pensiei. Ce am de facut? Trebuie sa gasesc un avocat specializat, mai ales ca Anlia nu mai este in UE? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:16, 23 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia se mai poate cere doar pe ultimii 3 ani,tb gasitun av specializat in astfel de probleme.Pt viitor puteti solicita majorarea pensiei printr o noua actiune..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Razadesoare1605 Razadesoare1605 buna ziua intampin o situatie particulara si as dori sa aflu cum as putea rezolva Am o fetita dintr-o relatie anterioara casniciei , tatal fetei a fost pus ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara valentina78 valentina78 buna seara.sunt divortatade 8 ani si am o fetita de 12 anicare mi.a fost incredintata mie.fostul sot i.mi plateste pensie alimentara de 130 ron/luna. el este ... (vezi toată discuția)
Despagubiri divort / parat plecat din tara - domiciliu necunoscut laura13 laura13 Buna ziua, Ma aflu intr-o situatoe mai delicata. Sunt despartita de sotul meu, in fapt, din iulie 2007. Motivul a fost ca trebuia sa intretin singura familia ... (vezi toată discuția)