avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Procedura cumparare terasa bloc locuinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Procedura cumparare terasa bloc locuinta

Buna ziua,
sunt proprietarul unui apartament, situal la ultimul etaj al unui bloc cu apartemente. Doresc sa cumpar terasa situata deasupra apartamentului meu. Care este procedura? Daca 2 proprietari nu sunt de acord (din aprox 40) cum pot sa procedez - persoanele respective nu sunt de acord cu nimic, nici macar cu plata intretinerii ...
Multumesc,
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:46, 25 Aprilie 2022
Este destul de greu ceea ce vreti dvs. sa faceti, insa daca tot doriti acest lucru, bine ar fi sa va documentati...
Cel mai bine este sa studiati prev. Legii nr. 196 /2018 -... despre asociatii de proprietari, Cap. IV, ar. 43 si 44.
Faza ca doi dintre vecinii dvs. nu sunt de acord cu ceea ce doriti sa faceti, este o problema...
Va doresc mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii terasa exterioara impusa de vecin ClaudiaUrs ClaudiaUrs Buna ziua, Am urmatoare situatie: sunt proprietarul unui apartament la ultimul etaj dintr-un bloc care detine o terasa de aprox 20 m2 care in documente ... (vezi toată discuția)
Amenajare terasa 1234alina 1234alina Buna ziua, Acum cateva luni am cumparat un apartament situat la etajul 1, deasupra unor spatii comerciale. Apartamentul are iesire pe o terasa cu catran de ... (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis + modificare eukata eukata Locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc cu 3 tronsoane de apartamente (3 apartamente/etaj). Acoperisul de deasupra apartamentului meu a ramas singurul nereparat, ... (vezi toată discuția)