avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In ce termen solicitarea cheltuielilor de judecata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In ce termen solicitarea cheltuielilor de judecata obtinute prin ...

In ce termen solicitarea cheltuielilor de judecata obtinute prin sentinta ramasa definitiva se prescrie? Mentionez ca aceste cheltuieli au fost stabilite in octombrie 2018 și pana la data curenta nu am solicitat paratilor plata acestora.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: marioaramuntean , utilizator 20:51, 26 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa solicitati si le obtineti doar daca platesc de buna voie altfel sunt prescrise si nu le mai puteti executa silit.
Multumesc frumos.
Multumesc frumos

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteti sa solicitati si le obtineti doar daca platesc de buna voie altfel sunt prescrise si nu le mai puteti executa silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata castigate,punere in executare ContSters89404 ContSters89404 De curand am castigat niste procese civile in materie de contencios administrativ si fiscal cu ANAF. Desi mi s-au admis toate actiunile,judecatorii s-au ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata nadia666 nadia666 buna ziua am avut un proces civil pe care l-am castigat la fel si apelul , urmand ca parata sa imi plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 35 ... (vezi toată discuția)
Cheltuielli de judecata vasilepop vasilepop acum 2 ani am fost dat in judecata ,nu am primit nici o hotarare judecatoreasca.acum am aflat ca s a judecat cazul meu si ca trebuia sa platesc suma x .. ... (vezi toată discuția)