avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.O societate are mai multe punte de lucru in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.O societate are mai multe punte de lucru in cateva ...

Buna ziua.O societate are mai multe punte de lucru in cateva localitati. Cand se face initierea contractului colectiv de munca?
Cand societatea mama are mai mult de 21 salariati sau se negociaza pe fiecare punct de lucru si se intocmeste initierea CCM?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:01, 27 Aprilie 2022
Cand societatea mama are mai mult de 21 salariati ,se demareaza negocierea c.c.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca andad andad Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: 1.Daca exista un Regulament Intern (firma are 40 salariati), este obligatoriu un Contract Colectiv de Munca? 2. ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel national mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivel national pentru fiecare ramura? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura marinad marinad Daca firma pe care o administrez, face parte din ramura electrotehnica pt. care exista ccm la nivel de ramura valabil pana in 2014, dar nu se regaseste in ... (vezi toată discuția)