avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, pentru un salariat contractual din cadrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, pentru un salariat contractual din cadrul unei primarii ...

Buna ziua,
pentru un salariat contractual din cadrul unei primarii care din mai 2022 beneficiaza de concediu medical cod 08 valoare tichetelor de vacanta este cea stabilita pentru un an sau se diminueaza proportional cu perioada in care a lucrat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 28 Aprilie 2022
Se diminueaza proportional cu perioada in care a lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de vacanta functionari publici nicoleta74 nicoleta74 Buna ziua, am o problema la care, ca de obicei, pentru rezolvare sunt mai multe pareri. Suna cam asa: am avut calitatea de functionar public pana la data de 1 ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. In octombrie 2020 am intrat in concediu de risc, ulterior in concediu de maternitate iar contractul de munca a fost suspendat cu data de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru cadre didactice valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o explicatie privind articolele enumerate mai jos ale Ordinului nr. 4050/2021 pentru aprobarea Normelor ... (vezi toată discuția)