avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In proces tagada paternitate. Initial i se aproba ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In proces tagada paternitate. Initial i se aproba plata taxei ...

In proces tagada paternitate. Initial i se aproba plata taxei judiciare in rate lunare cu drept de reexaminare a cererii de ajutor judiciar La termenul stabilit I se respinge cererea de ajutor judiciar definitiv..
Ce se poate intampla cu procesul daca nu achita aceasta taxa si care este perioada in care poate plati aceasta taxa?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:25, 28 Aprilie 2022
Cererea se anuleaza daca nu se achita taxa de timbru. In mod normal ar fi trebuit sa achitati in 10 zile de cand ati fost instiintat de respingerea definitiva a cererii de ajutor public judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru emilio77 emilio77 Eu am facut o contestatie la executare si mi s-a pus in vedere achitarea unei taxe de timbru de 550 lei daca nu achit aceasta taxa ce se intampla?Multumesc (vezi toată discuția)
Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! cai de atac !? Popescu2012 Popescu2012 Cerere de acordare ajutor public judiciar respinsa! Cai de atac !? Ce cai de atac exista impotriva cererii de reexaminare a ajutorului public judiciar ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar geo-vem geo-vem Sa comunicat de catre instanta de fond sub sanctiunea anularii cererii de chemare in judecata, achitarea(dovada) taxei de timbru judiciar in termen de 10 ... (vezi toată discuția)