avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare spor condiții vătămătoareBuna ziua ! Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare spor condiții vătămătoareBuna ziua ! Am câștigat în instanță acordarea sporului de ...

Buna ziua ! Am câștigat în instanță acordarea sporului de condiții vătămătoare,spor care trebuia acordat încă din martie 2019.Hotararea instanței este de acordare a acestui spor in procent de 15% din salariul de bază,începând cu martie 2019,data emiterii buletinului de determinare.Acum ,însă apare marea problema...la care salariu de bază se acorda? Cel din 2018 sau 2019,după de s a acordat prima tranșă din măririle salariale conform legii salarizării 153/2017?Va mulțumesc frumos pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 29 Aprilie 2022
La salariul din luna martie 2019 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se va lua in calcul salariul din decembrie 2018 ? sau salariul din 01.01.2019 ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns cu privire la modul de calcul al sporului pentru conditii vatamatoare. - Directorul institutiei noastre ... (vezi toată discuția)
Cum se va calcula salariul ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rog frumos să ne ajutați cu un punct de vedere. Un salariat a câștigat potrivit hotărârii Tribunalului: - Obligă pârâtul să ... (vezi toată discuția)
S-a publicat regulament - sporuri. de la ce data se va acorda sporul pentru conditii vatamatoare de munca ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! In M.Of. nr.451 /30.05.2018 a fost publicata HG nr.360 /24.05.2018 pentru aprobarea Regulamentului-cadru pentru acordarea sporurilor pentru ... (vezi toată discuția)