Buna ziua. Sunt directorul unei institutii de stat. Contabila sefa a institutiei primeste de 1 an pensie pentru limita de varsta (ce a tinut in secret , nu mi-a comunicat) si lucreaza in continuare la noi,cu acelasi contract de munca ,incheiata in anul1992,caci a depus o cerere ca doreste sa mai lucreze inca 1 an,cerere ce a depus inainte cu 30 de zile de implinirea varstei standard de pensionare ,pe care am aprobat. La o situatie trimisa in Bucuresti a zis ca este pensionara si asa s-a aflat in ce situatie suntem Forul nostru tutelar a zis ca suntem intr-o mare ilegalitate. Mam dus la Inspectoratul teritorial de munca pentru un punct de vedere unde Jurista a zis ca are dreptate contabila sefa ,adica are dreptul la cumul de pensie cu salariul de bugetar .Forul nostru tutelar a zis ca contractul de munca trebuia sa inceteze de drept,am fi putut sa o reangajam dupa un examen concurs sau cu contract prestari servicii.,sau sa renunte la pensie
Deci,Dna contabil sefa are dreptul la cumul de pensie cu salariul de bugetar( contractul de munca fiind acelas)
Acum,Forul nostru tutelar a cerut un control oficial al Inspectoratului teritorial de munca
Multumesc pentru raspuns
dr.Kopacz Ildiko medic,director
Potrivit alin.4 art.56 C.mun., pe baza unei cereri formulate cu 30 de zile inainte de data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare si cu aprobarea angajatorului, salariatul poate fi mentinut in aceeasi functie maximum 3 ani peste varsta standard de pensionare, cu posibilitatea prelungirii anuale a contractului individual de munca.
CCR a decis ca "...în măsura în care salariata optează pentru continuarea raportului de muncă, până la împlinirea vârstei de pensionare prevăzute de lege pentru bărbaţi, exerciţiul dreptului la muncă nu este condiţionat de încheierea unui nou contract şi de voinţa angajatorului, dar dreptul la pensie nu va putea fi solicitat simultan...."