avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, sunt nascuta în 29 mai 1967, muncesc din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, sunt nascuta în 29 mai 1967, muncesc din 1984 ...

Bună ziua, sunt nasuta , în 1967, 29 mai , muncesc , din 1984 , am 9 ani de grup a 2
a dori sa sa ies la pensie , , Voi fi penalizata ? Și cit ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:28, 1 Mai 2022
Pana la implinirea varstei de 58 ani nu se pune in discutie pensionarea d-voastra.
Se mai pot schimba multe in legislatie in cei 3 ani.
Pana la implinirea varstei de 58 ani nu se pune in discutie pensionarea d-voastra.
Se mai pot schimba multe in legislatie in cei 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie - mai sabinaandreea sabinaandreea buna seara sunt nascut in 1967 luna septembrie,lucrez in politie din ianuarie 1991,am implinit luna trecuta 20 ani de munca in politie,totii anii fiind ... (vezi toată discuția)
La 58 de ani se poate iesi la pensie anticipat sforza sforza Tatal meu are 58 de ani si nu stie daca poate sa iasa la pensie anticipat si daca da ce acte ai trebuiesc. Are 37 de ani lucrati. (vezi toată discuția)
Pensionare buna dimineata...am rugamintea de a ma ajuta cu un ... zakazaka zakazaka Pensionare Buna dimineata...Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la problema mea .Mentionez ca sunt femeie, nascuta in noiembrie 1967,am 35 de ani ... (vezi toată discuția)