Eu si sotia sintem chemati impreuna intr-un proces, in calitate de co-proprietari. In consecinta, fiecare am primit cite o comunicare pentru a depune intimpinare in proces. Am urmataorele intrebari de procedura:
- trebuie sa depunem fiecare cite o intimpinare (de fapt identice) sau putem depune una singura comuna?
- intimpinarea trebuie intr-un exemplar pentru instanta si cite un exemplar pentru celelate parti. Deci la rubrica "celelalte parti" ne numaram si fiecare dintre noi, eu si sotie, sau ne exculdem reciproc si vom depune numai 2 exemplare: pentru instanta si pentru cel care ne-a chemat in judecata?
Nu va comunicati dvs inscrisuri(intampinare,acte etc) ci un exemplar pt instanta,un exemplar pt reclamantDaca aveti aceleasi aparari este suficienta o intampinare comuna facuts de dvs si sotie..
Multumesc mult!
Trebuie semnata de amindoi?
Am depus intimpinarea in numele amindurora, dar a fost o scapare si am semnat-o numai unul dintre noi. Exista riscul sa fie anulata?
Multumesc mult!
Trebuie semnata de amindoi?
Am depus intimpinarea in numele amindurora, dar a fost o scapare si am semnat-o numai unul dintre noi. Exista riscul sa fie anulata?