avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil - mosteniri. Buna ziua! Se da urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil - mosteniri. Buna ziua! Se da urmatoarea speta. Apartamentul bunicului meu ...

Buna ziua! Se da urmatoarea speta. Apartamentul bunicului meu dupa ce a decedat, s-a impartit intre bunica si cei doi copii, tatal si unchiul meu. Jumatatea bunicii ramane prin testament fratelui meu, un sfert tatalui meu si un sfert unchiului meu. Unchiul meu vrea sa-mi cedeze partea lui mie. In acest caz, fratele si tatal meu pot face vreun fel de contestatie? Cum ar trebui procedat astfel incat sa nu fiu plimbata prin tribunale inutil?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:03, 30 Aprilie 2022
Depinde sub ce forma vrea sa v-o "cedeze".
Caci "a ceda" poate însemna un milion de lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cea mai buna solutie pentru o impartirea unui apartament. rhad000 rhad000 Buna ziua! Vin cu o problema pe care ma tot framanta zilele astea si vreau sa o rezolv. Este vorba de o mosternire a unui apartament intre bunica mea si de ... (vezi toată discuția)
Testament cu probleme ralucav54 ralucav54 Buna ziua! Bunica mea din partea tatalui a decedat recent. In urma cu 6 ani dansa a facut un testament prin care si-a manifestat dorinta de a-mi lasa casa ... (vezi toată discuția)
Bunica mi-a făcut testament pe toate bunurile ei, dar mai sunt moștenitori în afară de mine. care vor fi cotele în acest caz? maia andrei maia andrei Buna ziua! Bunica mea a fost proprietara unei case bătrânești + 1000 m teren si in câmp are 1 hectar . Bunica mi -a lăsat prin testament toate bunurile ei ... (vezi toată discuția)