avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua. Un S.R.L. cu 3 asociati hotaraste ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua. Un S.R.L. cu 3 asociati hotaraste dizolvarea si lichidarea ...

Buna ziua. Un S.R.L. cu 3 asociati hotaraste dizolvarea si lichidarea simultana si inregistreaza pierdere contabila la data hotararii. Cum se procedeaza?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2022
Popescu Stefan Catalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Popescu Stefan Catalin , utilizator 18:18, 16 Mai 2022
Buna ziua,
Procedura de dizolvare si lichidare simultana dureaza intre 1 si 3 luni, in functie de publicarea in Monitorul Oficial, si are 2 etape. Va recomanda sa vorbiti cu contabilul dumneavoastra, veti avea nevoie la faza 2 de bilant.
Faza 1, depunerea Hotararii AGA+Anexa contor, Delegatie+CI delegat.
Faza 2 se depune dupa 30 de zile sau publicarea hotararii in Monitor. Aceasta trebuie sa contina bilantul de lichidare, recipisa, mentiunea si rezolutia la prima faza, delegatia+ci delegat.
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl darada darada Trebuie sa fac dizolvarea voluntara unui srl. Din cate stiu trebuie redactat o hotarare si un act aditional prin care se hotaraste de catre asociati ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare s.r.l. cu 2 asociati florinat florinat Buna seara Sunt administrator la un SRL si am demarat procedura de dizolvare si lichidare simultana fara lichidator (conform AGA). Am depus dosarul cu ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere srl mmirabela21 mmirabela21 Buna ziua! Imi puteti da cateva indicatii in legatura cu radierea din registrul comertului a unui srl fara activitate cu asociat unic? Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)