avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am accesat un credit cu iubita mea si doresc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am accesat un credit cu iubita mea si doresc sa ma ...

Buna ziua,am accesat un credit cu iubita mea si doresc sa ma asigur ca bunul propriu pe care il detin nu poate fi atacat de un alt mostenitor in caz de deces si ca ii va ramane ei.
Testamentul nu poate fi atacat ?

gi-jane2 a scris:

in primul rans, proprietatea nu e a bancii si in al doilea, nu a zis ca vrea sa ii dea de acum

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
ba da, ca orice alt act.

Mai vedeti in timp, poate va razganditi, poate totusi nu muriti curand.
Platiti ratele impreuna ?
Da

gi-jane2 a scris:

ba da, ca orice alt act.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Concubinajul nu este reglementat legal.

Prin urmare, dupa decesul dumneavoastra, concubina nu va mosteneste.

Aceasta va poate mosteni doar in virtutea unui testament perfectat.

Prin urmare, daca perfectati un testament, dupa decesul dumneavoastra, doar aceasta va detine dreptul de proprietate.

Testamentul, insa, poate fi atacat de copiii dumneavoastra.(in speta, nu mentionati ca ati avea copii ).

In cazul in care aveti copii, puteti perfecta un contract de intretinere,si, cata vreme obligatia contractuala este repectata, acesta nu poate fi supus rezolutiunii.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dansa are oricum unndrept de creanta daca poate dovedi ca a platit efectiv.
Faceti si un testament, e ceva mai bun decat daca nu ati face.

gi-jane2 a scris:

ba da, ca orice alt act.

Alte discuții în legătură

Cum se mostenesc concubinii cristina_popescu_23 cristina_popescu_23 Buna! Concubinul meu si cu mine avem fiecare cate un imobil luat cu credit, de dinainte sa ne cunoastem. Noi vrem sa ne putem mosteni unul pe altul dar nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! nu sunt căsătorită legal , dar stam împreună ... Breje Florica Breje Florica Bună ziua ! Nu sunt căsătorită legal , dar stam împreună de foarte mulți ani , am hotarat sa ne facem casă împreună, pe actele cumpărare a ... (vezi toată discuția)
Vă salut! am nevoie de un sfat! am fost sunat astazi de persoana ... Mario1980 Mario1980 Vă salut! Am nevoie de un sfat! Am fost sunat astazi de persoana care avea grija de o rudă indepartată sa-mi spună ca a decedat, asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)