avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tatăl poate solicita concediu de crestere copil în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tatăl poate solicita concediu de crestere copil în locul mamei ...

Tatăl poate solicita concediu de crestere copil în locul mamei si ulterior stimulent de inserție dacă aceasta nu lucrează și nu are 12 luni lucrate in 24 anteriori nașterii copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:27, 2 Mai 2022
Da, tatăl poate solicita concediul pentru cresterea copilului în locul mamei si ulterior stimulent de inserție .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie pentru tata anamaria982 anamaria982 daca sotul meu lucreaza de 6 luni la stat cu contract pe perioada 3 ani are dreptul sa primeasca stimulent de insertie sau ccc pentru copil daca eu nu am loc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil tata mihalceaflorin mihalceaflorin buna seara.as dori indemnizatia 500lei si sa merg la munca imediat dupa nastere.sotia poate incepe serviciul imediat dupa nastere fara sa stea cele 42 de zile ... (vezi toată discuția)
Stimulent reinsertie daca copilul s-a nascut in anglia AndreeaPS90 AndreeaPS90 Am lucrat in tara (in cadrul firmei sotului meu, firma care s-a inchis) si am fost si studenta la zi in tara anterior nasterii copilului dar am plecat ... (vezi toată discuția)