avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ancom 145/2021
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ancom 145/2021

ancom 145/2021
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 24 Iunie 2022
Ati omis sa spuneti ce doriti sa aflati.
as dori sa stiu la ce se refera aceasta legislatie,cand incerc sa accesez un site obisnuia sa apara un mesaj in genul ca prin decizia presedintelui ancom 145/2021 nu stiu ce acces restrictionat,ce e asta,incearca guvernul sa imi restrictioneze accesul la anumite siteuri,imi incalca ceva libertatea sau ce inseamna aceasta lege
Va trebui sa va interesati direct la ANCOM pentru a va lamuri.
Sunt interzise temporar accesul la anumite site-uri ce au fost gasite ca medii de propagare a unor informatii daunatoare.
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate link catre un site extern. se considera a fi nerespectarea dreptului de autor? vali_v vali_v Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu legalitatea postarii pe site-ul propriu linkuri catre alte site-uri, de orice natura: presa, vreme, legislatie, ... (vezi toată discuția)
Accesul in spatiile comune technoir technoir buna ziua! doresc sa intreb ceva in speranta ca cineva ma va lamuri si pe mine...locuiesc intr-un bloc format din 3 scari care are la subsol un garaj care se ... (vezi toată discuția)
Facturare telekom. buna ziua, la inceputul lunii august am fost ... zsoli71 zsoli71 Facturare Telekom. Buna ziua, La inceputul lunii august am fost in Clisura Dunarii, mai precis la Dubova si la Orsova. Nu am trecut granita, dar nici nu am ... (vezi toată discuția)