avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am o intrebare legata de iesirea din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am o intrebare legata de iesirea din indiviziune. ...

Buna ziua! Am o intrebare legata de iesirea din indiviziune. Am inteles ca trebuie sa ma adresez unui avocat, dar acesta poate fi si din alta localitate sau musai din localitatea unde se afla mostenirea si notarul care a facut dezbaterea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate fi de oriunde. Problema e ca va costa mai mult, fiind vb si de deplasare.
Puteti sa va adresati oricarui avocat, din orice localitate. Dar, va trebui sa suportati costurile cu deplasarea, separat de onorariu, mai ales daca distanta este foarte mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune d_dumitrascu d_dumitrascu Buna ziua, parintii mei au decedat, eu si fratii mei vrem sa dezbatem succesiunea si sa facem iesirea din indiviziune, dupa urma acestora. Noi ne-am inteles ... (vezi toată discuția)
Moștenire -casa si teren/ 2 mostenitori Caltea84 Caltea84 Buna seara M-a numesc Adriana si sunt in următoarea situație eu si sora mea am moștenit o casa cu grădina de la tatăl nostru ,verbal noi ne m ales ... (vezi toată discuția)
Iesire din iniviziune virgil1950 virgil1950 Buna eu si fratele meu nu am dezbatut mostenirea dupa tata mort cu vreo 10 ani in urma acum a murit si mama vreim sa iesim din indiviziune si tot odata sa ... (vezi toată discuția)