buna ziua am o vecina care si a facut un gard de boltari stramb si fara fundatie cu boltarii direct pe pamant, in locul gardului noastru al meu si al ei aveam un gard comun din tevi si plasa l-a scos si a facut din boltari problema este ca e intrata la mine cu 30 m gardul e facut in bataie de joc stramb fara fundatie nu stiu daca are autorizatie ca am facut sesizare la primarie si la isc si mi a trimis adresa ca primaria ca daca nu are sa o dau in judecata ca are cadastru facut ca ei nu are ce sai faca dar nu a venit la fata locului sa vada in cehal e facut, si i am rugat sa mi dea detalii daca ea l a facut legal ca e facut cam de 14 ani si nu mi a dat nici un raspuns concret primaria doar ca are carte funciara din 2005 ce sa inteleg eu va intreb ca e mana in mana de nu o verifica la imobilul respectiv si ma pune sa o dau in judecata adica ei se spala pe maini daca nu-ti convine da o in judecata cam asa suna. Am intrebat o si pe ea sa mi arate actele doveditoare ca e in regula cu acest gard si se face ca ploua si ea deci e facut ilegal sa inteleg. In afara de instanta ce se mai poate face. ISC la fel mi a raspuns in adresa ca daca ma simt prejudiciat sa merg in instanta ma intreb pt ce mai exista aceste institutii daca nu si fac treaba fiecare face ce vrea cand vrea in tara asta ce pot face ca isc si primaria se spala pe maini si se face ca nu vede da o in judecata i mi spun amandoua dar nu verifica nimeni daca s a facut legal sau nu
1. primaria nu are a se amesteca in problemele dintre vecini, daca nu exista spatii publice implicate;
2. dvs aveti cadastru si intabulare?
- daca aveti si suprafata reala nu se potriveste cu cea desenata, faceti o actiune de granituire in instanta.
- daca n-aveti, angajati un cadastrist sa o faca si dupa aceea reanalizati problema.
3. disputele intre vecini se rezolva doar in instanta
Suprapunere cadastru
gs2005
Buna ziua,
Posed un teren din 2003. Anul trecut am masurat si pus stalpi mici la colturi.
In primavara 2007 am vazut pe teren ca unii stalpi au disparut si ... (vezi toată discuția)