avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Daca CIM a fost incetat cu acordul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Daca CIM a fost incetat cu acordul partilor, se mai ...

Buna ziua,

Daca CIM a fost incetat cu acordul partilor, se mai poate depunde dosar pentru indemnizatia de crestere copil?
Daca "DA", actul atasat la dosar poate fi Decizia de Incetare?
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2022
CirsteaMirona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 3 Mai 2022
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui c.i.m. activ sau de un anumit articol cu care a incetat c.i.m.

Astfel, in loc de decizie de suspendare actul atasat la dosar poate fi Decizia de Incetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere copil dobos vlad dobos vlad Buna ziua, as avea si eu o intrebare , urmeaza ca eu tatal sa intru in crestere copil pana la varsta de 2 ani. Problema e ca pe data de 31 ianuarie 2020 expira ... (vezi toată discuția)
Info Roxy33 Roxy33 In septembrie trebuie sa imi depun dosarul pt indemnizatie crestere copil, intrebarea este in loc de suspendarea activitatii pot sa mi dau demisia? Imi va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil in cazul incetarii contractului de munca cu acordul partilor Ioana P. Ioana P. Buna ziua. As avea nevoie de o parere autorizata in legatura cu situatia descrisa mai jos: -in prezent sunt angajata la o societate, in decembrie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)