avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Am fost implicat intr-un accident rutier, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Am fost implicat intr-un accident rutier, nu a fost ...

Buna seara! Am fost implicat intr-un accident rutier, nu a fost vina mea. In masina eram cu prietena mea care a fost transportata la urgente si unde i-au fost puse 4 copcii in cap. In urma accidemtului s a deschis un dosar de dauna pentru autoturism si unul.de dauna pentru victima( la firma de asigurat) intrebarea mea este care este suma.corect pe care o.pot cere pentru suferinta prietenei mele. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: fany123 , utilizator 07:26, 5 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pentru raspuns! Am pus intrebarea in numele prietenei mele. Cei de la asigurari i-au cerut o serie de documente si o declarati in care sa specifice si suma.pe care o cere. Acesta a fost motivul intrebari mele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut steffx1980 steffx1980 Buna ziua, va prezint si eu o speta usoara din punctul meu de vedere:sorry: in data de 08.09.2015, prietena mea a avut un accident intr+o intersesctie in ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari nu achita daune elles_1984 elles_1984 Buna, in 2012 un prieten de-al meu a provocat un accident (cu masina de firma) in care au mai fost implicate 2 masini. Cele doua masini erau oprite din cauza ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime Cristian2666 Cristian2666 Bună ziua! Vinerea trecută am avut un accident rutier cu victime. Într-o curbă la dreapta din cauza carosabilului mașina mea a derapat și am intrat în ... (vezi toată discuția)