avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar pamant

As dori sa stiu daca pamantul pe care il am ca proprietar imi apartine (si pot face ce vreau cu el) cu tot ce este DEASUPRA SI DEDESUBT.
Cel mai recent răspuns: MariaV , utilizator 15:30, 16 Ianuarie 2010
Buna, este un domeniu la care nu ma pricep de loc si am multe intrbari #-o
asadar : bunicii din partea mamei sint decedati , la fel si mama mea decedata ( a fost casatorita, 2 copii , sotul decedat si el ) si fratele mamei decedat ( a fost casatorit si are 3 copiii, sotia lui traieste si locuieste in casa buniciilor )
Cine este proprietarul pamintului daca nu este testament sau daca nu s-a realizat succesiunea???? ce se poate face daca s-au vindut abuziv terenurile ( adica fara acceptul mostenitoriilor ) ???
in acceasi situatie este si casa buniciilor la care nu s-a facut succesiune iar casa este inca intabulata pe numele buniciilor mei , ce drept am eu si sora mea asupra casei avind in vedera ca in casa locuieste nora buniciilor mei impreuna cu un fiu ( var primar ) ?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune bunici - reprezentarea unuia din copii (decedat si el) prin mostenitori carmenbucur carmenbucur Va prezint urmatorul caz: urmeaza sa se dezbata succesiunea dupa bunicii mei (casa + pamant) in favoarea unuia dintre fratii mamei. Bunicii au avut 4 copii , ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde casa fara partaj? andrey12 andrey12 Tatal meu a murit, mama locuieste la mine mai am 4 surori se poate vinde locuinta mamei daca nu are partajul facut?:sorry: Astept raspunsul dumneavoastra . Va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .o nelamurire am si eu cu privire la situatia parintilor ... admin74@gmail.com admin74@gmail.com Buna ziua .O nelamurire am si eu cu privire la situatia parintilor mei ,,,,mama mea a decedat in urma cu 6 ani Tatal se casatoreste si casa care au facut-o ... (vezi toată discuția)