avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Locuiesc intr-o casa cu mai multe familii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Locuiesc intr-o casa cu mai multe familii (3). Pe ...

Buna ziua!
Locuiesc intr-o casa cu mai multe familii (3). Pe peretele de la strada am fereastra eu si inca o vecina, as dorii sa mai fac o fereastra mica. Va rog sa ma ajutati cu o informatie: am nevoie de acordul vecinei?
Cel mai recent răspuns: daria1 , utilizator 13:33, 5 Mai 2022
aveti nevoie de autorizatie de construire
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune bobo64 bobo64 Buna ziua, va solicit si eu ajutorul : detin o casa (mostenire) care a fost achizitionata de la stat pe legea 112.Casa se afla intr-o curte cu inca 3 famili ... (vezi toată discuția)
Art. 31, din legea 50/1991 amri amri am mai scris pe forum ca am o vecina care si a facut casa pe hat cu ferestrele in curtea mea... eu asa am cumparat casa acum 2 ani, in fine, dupa 2 ani in ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren la doar 60 cm de peretele unei case (peretele respectiv are usa si fereastra), constructie la doar 80 cm distanta de perete cu usa si fereastra. cimi_tavita cimi_tavita Recent am cumparat o casa intr-o zona rurala. Casa a fost construita acum mai bine de 30 ani. Fostii proprietari au vandut acum 10 ani o parcela de teren ... (vezi toată discuția)