avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Strabunica mi-a dat acum 4 ani un imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Strabunica mi-a dat acum 4 ani un imobil prin donatie ...

Bună ziua,
Strabunica mi-a dat acum 4 ani un imobil prin donatie cu uzufruct viager, ea mai are 3 copii. Bunica a decedat acum unul din copii vrea parte din moștenire. Cum sa fac sa anulez uzufruct dacă este nevoie ?
Imi poate ataca donația?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
dvs nu aveti nimic de facut. copilul nu are decat sa va dea in judecata si dvs nu aveti decat sa apelati la un avocat. pregatiti o suma de bani pt a plati sulta in jur de 1/6 din casa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strabunica mi-a dat acum 4 ani un imobil prin donatie cu uzufruct ... Andreeaseceleanu06 Andreeaseceleanu06 Strabunica mi-a dat acum 4 ani un imobil prin donatie cu uzufruct viager, ea mai are 3 copii. Bunica a decedat acum unul din copii vrea parte din moștenire. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare ... Gabygab Gabygab Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager pe casa lor fiind casatorita, intre timp am divortat si bunicul a ... (vezi toată discuția)
Bunica a mințit la notar că mama nu a avut copii și a făcut contract de întreținere cu un alt nepot. pot ataca certificatul de moștenitor sau trebuie să atac contractul de întreținere? 1bogdan 1bogdan Buna ziua, as dorii sa intreb si eu despre un contract de mostenitor care cred eu ca a fost obtinut ilegal la notar prin succesiune de catre bunica ... (vezi toată discuția)