avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am fost tamponat in trafic, iar soferul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am fost tamponat in trafic, iar soferul vinovat a ...

Buna ziua. Am fost tamponat in trafic, iar soferul vinovat a plecat si nu s-a prezentat la Politie. Am facut plangere la Politie, dar nu am primit nici un raspuns. Am facut o petitie pe site-ul Politiei Romane si nu am primit raspuns, desi trecusera mai mult de 30 de zile. Am mai facut inca o petitie online pe site, dar iar nu au raspuns. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a obliga Politia Romana sa imi raspunda?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:24, 5 Mai 2022
Daca ati dat suficiente indicii pentru identificarea soferului vinovat si nu ati primit raspuns, nu va ramine decit sa va adresati instantei pentru a obliga politia sa va raspunda. Mai multe amanunte aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de dauna rca sinady sinady Buna seara, De curand masina mi-a fost avariata in trafic. Fiind implicate cinci masini, ne-am prezentat la sectia de politie, s-a intocmit proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Cum obtin asigurarea soferului vinovat ? florentin70 florentin70 Am si eu o problema la care nu gasesc raspuns pe net. Accidentul a fost asa: un sofer s-a bagat in depasirea a 4-5 masini intr-un sat pe linie continua si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru a forta brigada de politie rutiera sa aplice ... Ionescu2112 Ionescu2112 Buna ziua, pentru a forta Brigada de Politie Rutiera sa aplice legea, in speta sa nu lase sa intre vehicule de mare tonaj pe strada unde locuiesc, acest luru ... (vezi toată discuția)