avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, cum e posibil să fiu citat ca ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, cum e posibil să fiu citat ca intervenient forțat ...

Bună ziua, cum e posibil să fiu citat ca intervenient forțat într-o speță ce ține de asigurător și service-ul prestator în condițiile în care eu nu conduc, nu dețin autovehicul deci nu am fost implicat în niciun eveniment rutier și nu cunosc niciuna dintre părțile implicate în proces. Ce mă sfătuiți să fac?
Cel mai recent răspuns: Moroșanu Vasile , utilizator 22:15, 5 Mai 2022
Buna seara domnule Morosanu,

Cel mai bine ar fi ca, dupa ce studiati actele dosarului, sa va adresati instantei de judecata prin intampinare si sa prezentati situatia, aratand ca nu aveti nicio legatura cu evenimentul rutier dedus judecatii.

Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat.
Bună seara, în primul rând vă mulțumesc pentru disponibilitate și aș dori totuși să vă întreb cum de s-ar fi putut întâmpla astfel de situație în care mi s-au creat niște preocupări inutile și ce risc în cazul în care ignor acest lucru. Bănuiesc că prezentarea neimplicării mele va trebui să o fac în ziua înfățișării. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie in calitate de intervenient fortat ContSters236702 ContSters236702 Buna ziua. Fiica mea a provocat un accident (a trecut pe rosu), i-a produs daune masinii lovite, fara victime, intelegere amiabila. Conducatorul auto lovite ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! având calitatea de intervenient reclamant/intervenient ... mihaimaria mihaimaria Bună ziua! Având calitatea de Intervenient reclamant/Intervenient forțat am vreo obligație de a completa o Întâmpinare? Voi fi/ pot fi tras la ... (vezi toată discuția)
Valabilitate Întâmpinare în cadrul unui proces alin_4u alin_4u Bună ziua, Doresc să ştiu dacă o întâmpinare depusă într-un proces în care am fost citat iniţial ca intervenient forţat are valabilitate la ... (vezi toată discuția)