avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. O data cu divortul de fostul sot a venit si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. O data cu divortul de fostul sot a venit si un nr ...

Buna ziua.
O data cu divortul de fostul sot a venit si un nr mare de procese in care sunt parte. Pt stabilire program de vizita, pt partaj etc etc. Fostului meu sot ii place sa faca reclamatii si petitii, plus procese de tot felul.
Asa ca am diverse citatii care imi vin periodic astfel incat am ajuns sa imi iau zile din co pt a fi prezenta la judecatorie.
Am quzit printre colegii de serviciu ca daca ai citatie institutia este obligata sa iti dea liber platit pt ziua respectiva. Insa nu mi-a spus nimeni cadrul legal sau daca acest liber este conditionat de exp de faptul ca procesul trebuie sa fie in legatura cu locul de munca.
Intrebarea mea este: se poate da liber platit de la angajator pt cand esti citat la tribunal? In probleme personale?
Vă multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Ioana_79 , utilizator 18:45, 7 Mai 2022
Nu exista text de lege pentru situația menționată de dvs. : se poate da liber platit de la angajator pt cand esti citat la tribunal in probleme personal.
Multumesc!
O zi frumoasa!

Cornel Vasile a scris:

Nu exista text de lege pentru situația menționată de dvs. : se poate da liber platit de la angajator pt cand esti citat la tribunal in probleme personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de avere. buna ziua. in 2015 la "sfatul" fostului ... Ela_adm Ela_adm Declaratie de avere. Buna ziua. In 2015 la \"sfatul\" fostului sot si a unor probleme personale, am scris in declaratia de avere ca am luat impreuna un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, fiica mea are următoarea problemă: căsătorită ... mymy10 mymy10 Bună ziua, fiica mea are următoarea problemă: Căsătorită de 6 ani, are un copil de 3 ani. Au cumpărat o casă cu curte prin programul,,Prima Casă,, ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sammy44 sammy44 Mi s-a facut o plangere penala de catre fostul socru de tentativa de omor asupra fiului sau . Mentionez ca desi am divortat , locuim inca impreuna deoarece ... (vezi toată discuția)