avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... venituri supuse pensiei alimentare. In urma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

venituri supuse pensiei alimentare. In urma finalizarii procesului de partaj tatal copilului primeste ...

in urma finalizarii procesului de partaj tatal copilului primeste o suma de bani despagubire pentru contravaloarea masei de partaj ce ii revenea. intrebare- suma primita in urma partajului, se considera venit realizat si se supune obligatie de plata a 25% din suma ca si pensie alimenmtara pentru copil?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:52, 6 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Suma primită în urma partajului nu se considera venit realizat ci e o despăgubire, și nu se platește pensie de întreținere din această sumă.
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere claudia_vasilica claudia_vasilica Buna ziua.Am 22 de ani,sunt la master an I. Parintii sunt divortati, iar tata(pensionar de aprox.8 ani)este obligat la plata pensiei de intretinere(am hotarare ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie intretinere erika67 erika67 Buna ziua! Am 20 ani, sunt o persoana incadrata in gradul grav de handicap - nerevizuibil, sunt studenta in anul II, invatamant de zi si beneficiara a unei ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere si imobil dobandit in timpul casatoriei mercuris15 mercuris15 buna ziua asi dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru cresterea pensiei alimentre.mama mea acum 3 ani a paralizat iar acum nu mai poate lucra si problema ... (vezi toată discuția)