avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Care este solutia prin care se poate plati ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Care este solutia prin care se poate plati un funcționar ...

Buna ziua
Care este solutia prin care se poate plati un funcționar public din fonduri europene. Menționez că vorbim de servicii sociale, cu foarte multe ore, munca in acest caz fiind neechitabila cu salariul primit.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: InaU , utilizator 18:48, 8 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Prin intermediul unui c.i.m
Angajați cu CIM în cadrul unui UAT-comună, care are în derulare un contract POCU. În contractul de finanțare există buget pentru fiecare activitate în parte, să dau exemplu 50 lei net/oră, precum și numărul de ore pe fiecare activitate. Conform codului muncii, salariul funcționarilor publici este plafonat la salariul viceprimarului, în cazul nostru. Astfel că dacă în proiect este prevăzută plată suplimentară de 4000 de lei, în realitate au luat doar 200 lei. Ținând cont că este foarte multă muncă, dacă nu pot fi stimulați financiar nu mai au nici interes în implicarea în proiect. Există vreo soluție legală prin care am putea să acordăm aceste plăți suplimentare prevăzute în proiect? Menționez că este vorba despre asistenul comunitar și un asistent social, pe lângă alți angajați,
Vă mulțumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii nr.153/2017 cristina muntean cristina muntean Buna ziua. Cum se vor calcula salariile functionarilor publice si ale personalului contractual de la 1 iulie? Am vazut ca salariile vor fi stabilite de ... (vezi toată discuția)
Asociatia de dezvoltare comunitara Ozbarna Ozbarna Asociatia de dezvoltare comunitara este fondata de catre autoritatile locale, prin dreptul de asociere conferit de L215/2001, iar asociatia functionaeza si se ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functie publica dora dora dora dora Conducatorul unitatii - sot Control preventiv si economist - sotie Familie angajata in aceeasi institutie publica=D> (vezi toată discuția)