avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc într un bloc cu centrala de bloc și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc într un bloc cu centrala de bloc și căldură se plătește ...

Locuiesc într un bloc cu centrala de bloc și căldură se plătește la comun. Nu avem repartitoare. Cine ma poate ajuta cu legea dacă la centrala de bloc se plătește căldură chiar dacă locuiești sau nu în garsoniera iarna? Administratorul a spus ca este la comun și se plătește. Este lege cu centrala de bloc?
Cel mai recent răspuns: Alyna1981 , utilizator 11:53, 7 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconectare de la caldura DANIELAmull DANIELAmull Buna ziua, Locuiesc intr-o garsoniera transformata din uscatorie si e singurul ap din bloc care nu are centrala termica proprie. Timp de 4 ani ne-am ... (vezi toată discuția)
Cota parte agent termic calcul ContSters169573 ContSters169573 Locuiesc intr-un bloc cu 5 scari,caldura nu functioneaza pe scari cu exceptia uneia singure unde locuieste presedintele de asociatie,mentionez ca detin CT si ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor de caldura qromulus qromulus buna ziua am si eu o nelamurire, in blocul care locuiesc s-au montat repartitore de caldura. o parte din locatari si-au montat sisteme de incalzire ... (vezi toată discuția)