avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie neintabulata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie neintabulata

De curand am cumparat un teren pe care se afla o constructie neintabulata mai veche si nu ajung cu proprietarii cladirii la un pret rezonabil.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:15, 15 Ianuarie 2010
omisgeza a scris:
De curand am cumparat un teren pe care se afla o constructie neintabulata mai veche si nu ajung cu proprietarii cladirii la un pret rezonabil.Ce pot sa fac?

Buna ziua,
Introduceti in instanta o cerere in "accesiune imobiliara artificiala".
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie mirceal mirceal Problema pe care o am e legata de niste constructii neintabulate. Strabunicii mei au cumparat in anul 1938 un teren pe care se aflau mai multe constructii, ... (vezi toată discuția)
Proprietati MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR Pe teritoriul localitatii noastre sunt inca acele locatii alee COOP-ului. Terenul este al Consiliului Local , iar cladirea a lor. Cum fac sa fie ale mele ? (vezi toată discuția)
Contract imobil ELLABV ELLABV - se poate face un contract intre un SRL(vanzator al unei constructii) si o pers fizica(cumparator) sub semnatura privata in urmatorul caz: - terenul apartine ... (vezi toată discuția)