avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posturi MApN
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posturi MApN

Buna ziua! Când am fost minor la vârsta de 17 am avut un dosar penal care s-a soluționat cu o condamnare cu suspendare de 2 ani. Acum am 27 de ani intenționez sa particip la posturile oferite de MApN si as dori sa știu daca asta este posibil având in vedere condamnarea cu suspendare. Menționez ca nu am mai avut nici in fel de probleme cu legea de atunci. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2022
Vlad Agavriloaei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 14:35, 10 Mai 2022
Cel mai bine ar fi să întrebați direct la MApN, să vedeți care sunt condițiile de participare. De obicei, se cere cazierul judiciar și dacă este înscrisă vreo sancțiune/condamnare penală, atunci dosarul de concurs se respinge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre cazierul judiciar duikan duikan buna ziua....as vrea si eu sa aflu daca faptele savarsite pana la implinirea varstei de 18 ani se inscriu in cazier ....multumesc (vezi toată discuția)
Academia de politie/academia militara,cu dosar solutionat cu nup BlueStrike18 BlueStrike18 Salut,sunt nou pe forum si sper ca o sa ma lamuriti in legatura cu un lucru,pana acum nimeni nu a putut nimeni sa-mi spuna nimic sigur. Problema ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar milarepa milarepa Buna seara, Am suferit o condamnare cu inchisoarea de 1an si 11 luni in anul 1993 fiind minor in acea perioada(17 ani).De atunci si pana in prezent nu am ... (vezi toată discuția)