avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Mi-a murit fiul care a fost înfiat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Mi-a murit fiul care a fost înfiat de bunicii lui ...

Bună ziua, Mi-a murit fiul care a fost înfiat de bunicii lui care sunt deja decedați inclusiv tatăl lui natural. Eu l-am înmormântat și nu pot obține ajutor de înmormântare de nicăieri spunandumi-se că nu sunt neam cu el și că nu a plătit CSA. Există vreo modalitate de a primi ajutor de înmormântare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:10, 9 Mai 2022
nu sunteti rude si daca nu a fost asigurat sau pensionar, nu puteti beneficia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu casa parinteasca dragoshh85 dragoshh85 Terenul intravilan al bunicilor a fost impartit in doua in jurul anului 1955: o parte fiicei lor ca dota la casatorie, cealalta parte fiind casa(2 camere + ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice de familie - zile libere la decesul unui membru al familiei cristiananina@yahoo.com cristiananina@yahoo.com Buna ziua! Ma confrunt cu o problema inedita: Am un fiu dintr-o casatorie anterioara in varsta de 33 ani. Tatal natural a decedat la un an dupa ce ne-am ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru deces , ajutor de inmormantare Mariralu Mariralu Buna ziua, Am doua intrebari legate de diferite situatii aparute in firma : 1. Unui salariat i-a murit tatal ( pensionar pe caz de boala ) in ... (vezi toată discuția)