avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consultare dosar civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Consultare dosar civil

Consultare dosar civil
Pot consulta un dosar civil dacă este înca la judecător pentru redactarea sentintei pe larg după pronunțare și apariția soluției pe scurt pe portalul instanței?Ma interesează în mod deosebit niște inscrisuri și nu suporta aminare ,tinind cont ca redactarea se poate face în 30 de zile de la pronuntare. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: danalida , utilizator 08:18, 10 Mai 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Redactarea se face teoretic in 30 de zile in realitate poate dura mult msi mult.Puteti incerca facand o cerere la arhiva dar depinde de bunavointa judecatorului,a grefierilor in acest stadiu mai rar se fac astfel de solicitari..
Mulțumesc frumos!O să fac o încercare.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Redactarea se face teoretic in 30 de zile in realitate poate dura mult msi mult.Puteti incerca facand o cerere la arhiva dar depinde de bunavointa judecatorului,a grefierilor in acest stadiu mai rar se fac astfel de solicitari..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa vizualizez la arhiva dosarul procesului civil in care sunt parat? gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua sunt parat intr-un proces civil.Desi mie ca parat mi s-a solicitat ca toate incrisurile(inclusiv Notele de sedinta si Concluziile scrise )sa le depun ... (vezi toată discuția)
Sentinta in pronuntare....cum aflu cand sa pronuntat? happyface happyface Anul trecut pe la sfarsitul lunii Decembrie am fost la Judecatorie pentru un proces si mi sa spus ca sentinta dosarului ramane in pronuntare. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vă rog, nu am cunoștințe de specialitate și ... reliana reliana Bună seara! Vă rog, nu am cunoștințe de specialitate și vă cer sprijinul în a afla explicațiile pentru o anumită problemă. Dosar civil. Prima ... (vezi toată discuția)