avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Enel solicita plata a 10000 lei consum estimat. Putem ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Enel solicita plata a 10000 lei consum estimat. Putem contesta estimarea ?

Enel solicita plata a 10000 lei (consum estimat de 14700 kw pt doi ani), dupa ce i-am solicitat sa verifice contorul care nu isi modifica index-ul si au constatat la verificare ca se fura curent din retea. Noi, fiind noi propietari, nu am stiut ca propietarii anteriori au intervenit asupra retelei. Am declarat tot la politie si am fost incadrati ca martori. Ce e de facut mai departe? Putem contesta estimarea avand in vedere ca in mod real conform istoricului de consum media este de 100 de kw/luna ceea ce ar insemna maxim 3000 de kw reali consumati?
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2022
Guest123123, utilizator
Cel mai recent răspuns: romulusflopy , utilizator 18:26, 13 Mai 2022
Multumesc foarte mult pentru raspuns. Voi face o reclamatie la ANRE dar nu cred ca voi obtine ceva.
Am fost în aceeași situație, cel puțin aparent. Mă puteți contacta și vă spun care a fost situația mea și cum "nu le-am plătit nici măcar 1 ban" din pretenții scoase din pix.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bătaie de joc din partea enel miamariaa96 miamariaa96 Bună ziua! Acum un an am încheiat un contract pt furnizare energie electrică cu firma Enel. Contorul a fost schimbat chiar atunci și a plecat de la ... (vezi toată discuția)
Gluma enel zenovius zenovius Gluma ENEL Buna ziua, Situatia mea este simpla pentru mine, complicata rau, se pare, pentru Enel. Pe scurt: Am o locuinta la tara unde ajung relativ rar, ... (vezi toată discuția)
Factura supraevaluata enel cosnel cosnel La data de 05.05.2019 am primit pe e.mail factura ENEL de regularizare in valoare de 9743,81 lei pentru locul de consum unde sunt titular contract. Intrucat ... (vezi toată discuția)