avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! Am o întrebare? O eroare de nume la o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! Am o întrebare? O eroare de nume la o sentință ...

Bună ziua! Am o întrebare? O eroare de nume la o sentință se poate rezolva cu un email? Persoana căreia i s a greșit numele nu se afla in Romania. Mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: Ade162018 , utilizator 20:29, 10 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gresire nume in sentinta raluk_s raluk_s buna ziua in sentinta pe care am primito dupa divort, s-a gresit la numele minorului. ce este de facut?:( (vezi toată discuția)
Succesiune. buna ziua! va rog sa ma ajutați cu următoarea speță. părinții ... KissDana KissDana Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu următoarea speță. Părinții mei au decedat Și vreau sa dezbat succesiunea.Am mers la notar și am constatat ca ... (vezi toată discuția)
Modificarea unui certificat de nastere al copilului minor cezarad cezarad Imi puteți da vă rog niste indicii cu privire la rezolvarea judiciară a următoarei situații de fapt? Un copil de 10 ani născut în [b]Grecia[/b] din ... (vezi toată discuția)