avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca indeplinesc conditiile de pensionare ,pt continua ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca indeplinesc conditiile de pensionare ,pt continua activitatea ...

Daca indeplinesc conditiile de pensionare ,pt continua activitatea la actualul loc de munca si sa beneficiez de cumulul pensie -salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 11 Mai 2022
Daca este pensie pt limita de varsta puteti cumula pensia cu salariu.
În conditiile prevazute de art.56 alin.4 C.mun., puteti sa va continuați activitatea la același angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie + salariu jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Am depus dosarul de pensionare la limita de varsta, dar nu am incetat inca activitatea. Decizia de pensionare va veni peste aproximativ 2-3 luni, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) ... Aldea Mariana Aldea Mariana Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) vechime pot lucra în continuare? Po lua și pensie și salariu? (vezi toată discuția)
Am primit o decizie de pensie pt limita de varsta pt un salariat. ... cata8 cata8 Am primit o decizie de pensie pt limita de varsta pt un salariat. In acest caz trebuie sa inchid contractul actual si sa deschid altul sau pot continua cu cel ... (vezi toată discuția)