avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Pentru un angajat cu contract de munca cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Pentru un angajat cu contract de munca cu timp partial ...

Buna ziua,
Pentru un angajat cu contract de munca cu timp partial de 4h/zi se acorda diurna la fel ca pentru contractul cu norma intreaga?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 11 Mai 2022
Da...se acorda aceeași diurna ca și pentru un salariat cu norma întreaga...vedeți art.106 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu pt angajatii la 4h Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,spuneti-mi va rog,cate zile de concediu au dreptul angajatii cu durata de munca de 4h/zi?(cu timp partial) ca nu mai stiu.....o parte spune ca 20-21 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ContSters126873 ContSters126873 buna seara . pot face contract de munca cu timp partial (4h) la 2 angajate?? (vezi toată discuția)
Numar zile co - cim partial Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Vom angaja o persoana cu 4h/zi. intrebarea mea este : la cate zile de concediu de odihna va avea dreptul pe an? Tin sa mentionez ca salariatii ... (vezi toată discuția)