avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce pot face in acest caz?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce pot face in acest caz?

Buna ziua.In data de 5.09 am fost atacat in fata unui internet fara motiv de catre o avocata fara nici un motiv care in momentul in care am vrut sa dialoghez cu ea mi-a pulverizat spray paralizant in ochi adresandu-mi amenintari cu moartea..Daca nu fugeam o pateam mai rau pentru ca a dorit sa ma loveasca impreuna cu o persoana adusa special pentru acest fapt.Politia spune ca se poate sanctiona doar cu o contraventie. nu se pot cere despagubiri sau dansa va scapa asa de usor?Astept raspunsurile dumneavoastra.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:01, 27 Ianuarie 2008
Are dreptate, mai mult de o contraventie nu puteti obtine daca nu aveti martori in favoarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cred ca era sa fiu violata milka21 milka21 Ca de obicei, dupa ce scap de la liceu ma duc acasa. Insa un om mi-a spus :\\"Nu va suparati, stiti cumva unde este liceul ********\\" iar eu i-am dat ... (vezi toată discuția)
Despre citatii alexlex alexlex Buna ziua,acum o luna m-am autoaparat folosind un spray paralizant,mirosul deranjant din scara blocului a alertat vecinii ce au chemat politia.Din auzite ... (vezi toată discuția)
Art180 alin 2................ bu110586 bu110586 buna ziua....acum aproximativ 10 luni am avut un incident in trafic si din pacate acum tre sa raspund penal... intaorcandu-ma de la servici undeva in jurul ... (vezi toată discuția)