avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca sunt pensionara dar doresc sa continui ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca sunt pensionara dar doresc sa continui activitatea, pot ...

Daca sunt pensionara dar doresc sa continui activitatea, pot renuta la pensie si sa continui activitatea ? Am abia varsta de 64 de ani
Cel mai recent răspuns: Victoria-Viki , utilizator 08:56, 26 Mai 2022
Asa este ...
De la Resurse Umane mi-au spus că dacă fac cerere de renunțate la pensie îmi acceptă cererea de a lucra până la vârsta de 65 de ani. Este legală solicitarea personalului de la Resurse Umane ? Mulțumesc.
Nu scrie nicaieri ca trebuie sa renuntati la pensie...
Doamna de la Resurse Umane nu îmi acceptă cererea de prelungire CIM dacă nu aduc adeverință de la Casa de Pensii că am renunțat la pensie. Ce pot să fac în acest caz ? Este legal ce îmi solicită doamna de la Resurse Umane ? Mulțumesc.
Nu este legala solicitarea ... sa va arate textul de lege unde se mentioneaza ca trebuie sa renuntati la pensie?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am 62 de ani si sunt angajat la primarie contractual ... adi58 adi58 Buna ziua, Am 62 de ani si sunt angajat la primarie contractual pe post de referent I A. Am depus actele de pensionare cu reducerea virstei standard de ... (vezi toată discuția)
Continuare activitate pana la 65 de ani paulbotezatu paulbotezatu Buna ziua!Doresc sa va supun spre atentie urmatoarea situatie:am o colega de birou care in data de 30.03.2021 indeplineste conditiile de varsta standard si a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la varsta de 61 ani si 4 luni cu un stagiu mininim ... Crina001 Crina001 Buna ziua, La varsta de 61 ani si 4 luni cu un stagiu mininim de cotizare am solicitat continuarea executarii contractului individual de munca conf. art. 56 ... (vezi toată discuția)