avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua am si eu o intrebare gica mea a contractat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua am si eu o intrebare gica mea a contractat un împrumut ...

Buna ziua am si eu o intrebare gica mea a contractat un împrumut la o bancă în 2010 a plătit o perioadă dupa care nu a mai plătit din diverse motive in 2014 creditul a fost vândut unei firme de recuperare invest capital malta sa dat la executor nu a avut de unde sa fie executată acum 2-3 ani a primit încetarea executării de la executor acum 3zile sa trezit cu oprire pe cont de către recuperatorii de la kruk care spun ca au cumparat creditul de la invest si au facut executarea cu alt executor din alt oras va rog sa-mi spuneti daca este legal sa vândă creditele intre recuperatori
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:26, 16 Mai 2022
Buna ziua, cesiunea succesiva nu este interzisa de lege, daca indeplineste toate celelalte conditii prevazute de lege. Legalitatea operatiunilor de cesiune poate fi stabilita numai dupa studierea in concret a situatiei dvs. impreuna cu inscrisurile pe care le detineti. Pe de alta parte, trebuie neaparat analizata situatia sub aspectul prescriptiei datoriei intrucat din datele furnizate de dvs. este posibil ca acel credit sa fie prescris sau dreptul de executare sa fie prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creante radudo radudo La data 2 oct 2014 Judecatoria a admis in parte cererea formulata de execut.jud.-cu drept de apel 5 zile ptr creditor.Creditorul CETELEM nu a depus apel,Hot ... (vezi toată discuția)
Datorie kruk Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua In anul 2008 am facut un card de credit in valoare de 3000 lei la Credit Euro bank. Am scos banii de pe card si din cauza anumitor situatii ... (vezi toată discuția)
Cererea de investire cu formula executorie a unui contract de credit ancaho ancaho Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu privire la o contestatie la executare. Nu stiu sigur daca dreptul de a cere executarea silita a unui contract de credit s-a ... (vezi toată discuția)