avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost batut in trafic de o persoana care s-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost batut in trafic de o persoana care s-a stabilit ca e politist . Nu stiu ce se intampla cu dosarul

Acum 4 luni am fost batut in trafic. In urma cercetarilor s-a stabilit ca persoana care m-a agresat era politist.
Dosarul a fost trimis acum o luna la alt procuror sa fie cercetat.
In urma acestei agresiuni am suferit o interventie chirugicala pentru care cerusem inca o trimitere la INML si pe care nu am primit-o pana ca dosarul meu sa plece la nou procuror.
Nu am fost contactat pana acum in nici un fel si nu stiu ce se intampla cu dosarul. Care este perioada de asteptare?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2022
ovvvidiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:52, 16 Mai 2022
Adresați cerere scrisa la parchet.
Aveti dreptul de a angaja și avocat daca vreti urgentare dar trebuie sa stabiliți cu avocatul acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire si violenta orsaia2006 orsaia2006 Buna ziua ,in urma cu an pe data de 14 aug 2012,am fost batuta in urma unei tilharii in propria mea casa ,de un fost chirias de al meu.S a facut constatare la ... (vezi toată discuția)
Martor politist cattie cattie Am fost agresata la locul de munca de o persoana din conducere si am mers la Politie unde am depus plangere pt lovire .De la INML mi s-a eliberat un certificat ... (vezi toată discuția)
O intrebare_plangere penala pentru vatamare nicoleta_85 nicoleta_85 O pers. a fost agresata fizic. Are certificat medical precum ca are nevoie de 40-50 de zile de ingrijri medicale. La acel moment a facut plangere la ... (vezi toată discuția)