avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna . Am facut o rezervare pe booking la super pret , ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna . Am facut o rezervare pe booking la super pret , in timp ...

Buna . Am facut o rezervare pe booking la super pret , in timp ce pe alt site era la pret dublu . La o ora dupa rezervare propietatea nu mai figura pe booking. Poate proprietatea sa imi ceara bani mai multi sau sa imi refuze cazarea?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:38, 17 Mai 2022
teoretic se poate intampla orice. insa fiindca si eu sunt client booking, pot sa va spun ca eu n-am intampinat astfel de probleme. printati-va rezervarea si prezentati-o la hotel.
website-ul booking tine inventarul camerelor libere/ ocupate, astfel incat pe masura ce camerele se ocupa, ele dispar din...stoc. daca toate au fost rezervate sau platite, e normal sa lipseasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la booking.com Razwy Razwy Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dvs. in legatura cu urmatoarea problema: in luna august am calatorit in Macedonia si am rezervat o cazare pentru 3 nopti ... (vezi toată discuția)
In data de 10.09.2022 am avut o rezervare confirmata prin booking ... In data de 10.09.2022 am avut o rezervare confirmata prin booking pentru 3 nopti intr-un apartament in Bucuresti. Ajunsi in Bucuresti am apelat gazda in ... (vezi toată discuția)
Amendare pentru anulare rezervare hotel ssimionescu ssimionescu Buna ziua! In data de 28 ianuarie 2019 am facut rezervare la Hotel Casa Andu, Busteni, pt perioada 11.02 - 19.02, 1 camera, prin aplicatia Booking.ro. In data ... (vezi toată discuția)